22 ianuarie 2022

Pe 26 iunie, în intervalul orar 08.00-14.00, se va desfăşura acţiunea de colectare a deşeurilor voluminoase din Sectorul 5

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor şi pentru a respecta articolul 31 din HCGMB 345/13.08.2020, Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a dispus ca şi luna aceasta, în ultima zi de sâmbătă, angajaţii societăţii Salubrizare să colecteze gratuit deşeurile voluminoase (mobilier, obiecte sanitare, saltele etc.) care nu pot fi preluate cu sistemele obişnuite de colectare. Acest lucru se va întâmpla conform unui program separat, în baza unei solicitări în prealabil, la adresele de e-mail reclamatii@salubrizare5.ro sau dispecerat@salubrizare5.ro.

În consecinţă, vă aducem la cunoştinţă că, în data de 26 iunie 2021, în intervalul orar 08.00-14.00 se va desfăşura acţiunea de colectare a deşeurilor voluminoase.

Locuitorii din Sectorul 5 care au de aruncat astfel de deşeuri sunt rugaţi să le depoziteze la ghenele din spatele blocurilor (în cazul celor care locuiesc la bloc) sau în faţa curţilor (în cazul celor care locuiesc la casă).

„Aşa cum am făcut în lunile precedente şi luna aceasta vom ridica total gratuit deşeurile precum mobilă, saltele sau alte obiecte mari pe care cetăţenii din Sectorul 5 vor să le arunce. Astfel, nu vom mai găsi diferite obiecte la colţ de stradă şi vom putea păstra curăţenia. Venim în sprijinul cetăţenilor şi colectăm în mod gratuit aceste deşeuri, însă îi rog să respecte programul stabilit şi să facă solicitări în prealabil. Doar de noi depinde să avem un sector curat, fără gunoaie aruncate la întâmplare. Împreună putem să dăm culoare acestui sector!”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.