19 octombrie 2021

Pe autostrada A1 Deva-Nădlac se efectuează lucrări de reparaţii

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, 13 iulie, pe autostrada A1 Deva-Nădlac se efectuează lucrări de reparaţii la partea carosabilă, fiind impuse restricţii de circulaţie astfel:

– până la ora 16:00, pe sensul către Nădlac, între kilometrii 442+600 de metri – 443+800 de metri, localitatea Traian Vuia, judeţul Timiş, se execută lucrări de reparaţii asfaltice. Se circulă doar pe a doua bandă, banda 1 şi banda de urgenţă fiind restricţionate până la finalizarea lucrării;

– în intervalul orar 10:30 – 21:00, pe sensul către Deva, între kilometrii 455+020 de metri – 433+900 de metri, localitatea Balinţ, judeţul Timiş, se efectuează lucrări de reparaţii la carosabil. Circulaţia este restricţionată pe banda de urgenţă şi pe prima bandă.

Totodată, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 41, pe raza localităţii Vânătorii Mici, judeţul Giurgiu, pe sensul de mers către Capitală, circulaţia este restricţionată, pentru aproximativ 45 de minute, pe banda de urgenţă şi pe prima bandă, pentru a permite extragerea unui autotren ce a rămas imobilizat în decor.

Recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu prudenţă sporită, să crească distanţa de siguranţă între autovehicule şi să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.