27 iunie 2022

Pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa se va circula restricţionat

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, astăzi, 29 aprilie, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, se va circula restricţionat, după cum urmează:

– km. 105-107, sensul către litoral, localitatea Dragalina, judeţul Călăraşi, banda a doua este restricţionată pentru montarea panourilor antioribire, până la ora 12:00;

– nodul rutier A2 -A4, breteaua A, pe raza municipiului Constanţa, se va monta parapetul marginal, astfel că până la ora 15:00 este restricţionată banda de urgenţă.

De asemenea, pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea, la kilometrul 19+400 de metri, municipiul Constanţa, pe calea 1, se va monta parapetul median şi cel marginal. Din acest motiv, traficul rutier este restricţionat pe banda de urgenţă şi banda numărul doi, până la ora 11:00.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.