Publicat: 23 Septembrie, 2019 - 17:40
Share
A intrat cu mașina într-un TIR

Olandezul suspectat de uciderea fetei de 11 ani din Dâmbovița s-a sinucis, au declarat  surse din poliția română. Informația a fost transmisă autorităților române de cele din Olanda.

Politia olandeză a confirmat pentru autoritățile române ca acesta a intrat cu mașina într-un TIR. Acesta era născut în anul 1973, iar numele lui este Johannes Visscher și era profesor de literatură.

Update: Întrebat cum au reușit autoritățile române să ajungă pe urmele olandezului, chestorul Liviu Vasilecu a precizat: ”În urma activităților investigative desfășurate începând de vineri seara, sâmbătă seara, în urma analizei unui volum foarte mare de imagini de la camerele din zonă, nu numai camerele din comuna Gura Șuții, ci și din comunele învecinate, în jurul orelor 19.00 am rămas pe ipoteza unei mașini suspecte. La ora 19.00 a fost identificat că cel care a folosit mașina este un cetățean olandez. La acea oră era în drum înspre Amsterdam. În jurul orei 19.50 s-a luat legătura cu el pentru a ne confirma dacă a fost în România, el nefiind în acel moment suspect sau existând vreo suspiciune. Ne-a confirmat că a fost în România, că se află în aeroport și că a fost în Dâmbovița cu scopuri turistice. Din acel moment, noi am început investigațiile”.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: