Publicat: 19 Iunie, 2019 - 16:00
Share
Ies la iveală ițele secrete ale carierei unui politician lipsit de har, dar cu relații

Dacian Ciolos a fost „ales”, miercuri, liderul grupului Renew Europe al lui Macron din Parlamentul European.

"Presedintia grupului Renew Europe e doar un pas in constructia politica pe care am gandit-o in ultimii doi ani. E un pas important, dar e doar inceputul proiectului nostru.

Am dovedit ca meritam incredere la alegerile din 26 mai, am dovedit ca suntem parte integranta a fortelor politice relevante ale Europei. Vom continua sa aducem cat mai mult din Europa in Romania prin activitatea noastra la Bruxelles si in cabinetele de europarlamentari pe care le vom deschide in toata tara. Acum trecem la pasul urmator si incepem constructia politica interna prin care sa le oferim cetatenilor romani un viitor asa cum il merita", scrie Dacian Ciolos pe Facebook, dorind să dea impresia că a muncit din greu pentru această poziție, care i-a fost de fapt făcută cadou de încrengătura de forțe polkitice care a mai făcut din el comisar european și premier al României. Este de notorietate faptul că Cioloș nu areușit să încropească, la el acasă, o formațiune politică căreia sa-i fie șef (ceea ce a reușit până și Monica Macovei!) și că nu a câștigat vreodată un concurs în urma căruia să dobândească o demnitate publică, cu excepția concursurilor de împejurări.

Dacian Ciolos este primul est-european care conduce un grup politic in Parlamentul European si va fi liderul cel mai inalt plasat din institutiile europene dupa terminarea mandatului lui Donald Tusk, precizeaza cu mândrie Alianta 2020 USR-PLUS, care se vede astfel scăpată de obsesia meciului Cioloș - Barna.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: