21 ianuarie 2022

Percheziţie domiciliară în urma căreia au fost ridicate aproximativ 4 kilograme de cannabis

Distribuie pe rețelele tale sociale:

La data de 17.03.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 2 inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc, în formă continuată.

În cauză s-a reţinut faptul că, inculpaţii au desfăşurat activităţi de comercializare de droguri de risc şi mare risc către consumatori de pe raza municipiului Timişoara.

La data de 17.03.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Timişoara împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Timişoara au efectuat o percheziţie domiciliară, în urma căreia au fost ridicate aproximativ 4 kilograme de cannabis şi un cântar de mare precizie.

În cursul zilei de ieri, Tribunalului Timiş a dispus arestarea la domiciliu a celor doi inculpaţi, pentru o perioadă de 30 de zile.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.