Publicat: 3 Iunie, 2020 - 12:49
Share

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea - B.C.C.O. Constanţa, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T., au efectuat o percheziţie domiciliară la o persoană bănuită de trafic ilicit cu substanţe cu proprietăţi psihoactive.

La data de 1 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. - B.T. Tulcea, au efectuat o percheziţie domiciliară, în municipiul Tulcea, la domiciliul unui bărbat, de 32 de ani, bănuit de trafic ilicit cu substanţe cu proprietăţi psihoactive.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate pentru cercetări fragmente vegetale de culoare verde-brun, un telefon mobil, o armă neletală şi muniţie aferentă.

În aceeaşi zi, a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de bărbatul în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operaţiuni fără drept cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

În cursul zilei de 2 iunie a.c., bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Tulcea, care a dispus arestarea sa pentru 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea - Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase. Comunicat de presă - IGPR
 

Tag-uri Institutii: