6 decembrie 2021

Percheziţii domiciliare într-un dosar de trafic şi deţinere de droguri

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanţa, au efectuat patru percheziţii domiciliare, în municipiul Constanţa, pentru documentarea activităţii unor persoane bănuite de trafic şi deţinere de droguri de risc.

În urma cercetărilor într-un dosar de trafic de droguri de risc, în cursul zilei de ieri, 10 iunie, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Constanţa au surprins în flagrant delict un bărbat, în timp ce ar fi vândut cannabis. La aceeaşi dată, poliţiştii au pus în aplicare patru percheziţii domiciliare, în municipiul Constanţa.

În urma acţiunii, poliţiştii au ridicat, în vederea indisponibilizării, droguri de risc, substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, 1 cântar electronic de precizie, 1 grinder, 4 telefoane, 1 laptop, 5.200 de lei, 2.550 de euro, precum şi alte bunuri cu valoare probatorie.

Procurorul de caz a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de doi bărbaţi, de 24, respectiv 19 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri în vederea consumului propriu, fără drept, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Persoanele în cauză au fost introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.