Publicat: 4 Iulie, 2014 - 11:43

În cursul acestei dimineţi, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – I.P.J. Timiş au efectuat două percheziţii domiciliare la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi de pesticide, dintr-o societate comercială. Poliţiştii au ridicat 25 de litri de substanţe pesticide. 

Astăzi, 4 iulie, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Timişoara, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Timiş au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Timişoara, la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi dintr-o societate comercială.

În fapt, cei doi bărbaţi, de 28 şi 29 de ani, ambii din localitatea Afumaţi, judeţul Dolj, angajaţi ai unei societăţi comerciale din Timişoara, în perioada aprilie – iunie a.c., ar fi sustras din incinta societăţii substanţe pesticide, în valoare de peste 18.000 de lei.

La domiciliul unuia dintre bărbaţi, poliţiştii au găsit 25 de litri de substanţe pesticide susceptibile a fi sustrase, întreaga cantitate fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor. 

Totodată, au fost puse în aplicare două mandate de aducere pe numele persoanelor în cauză, acestea fiind conduse pentru audieri la sediul I.P.J. Timiş.

Poliţiştii continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în formă continuată, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbaţilor.