Publicat: 12 Iulie, 2019 - 14:00

În această dimineaţă, începând cu ora 06,00, poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Caraş-Severin, împreună cu poliţişti de investigaţii criminale pun în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, emis de Judecătoria Reşiţa, la două locaţii de pe raza oraşului Bocşa.

Vizat este un bărbat de 44 de ani, din localitate, bănuit de deţinere ilegală de arme şi muniţie, aflat sub măsura preventivă a arestului la domiciliu.

În urma percheziţiei, au fost ridicate o armă de vânătoare artizanală, componente ale unei arme scurte tip pistol, tuburi cartuş, proiectile, obiecte folosite la confecţionarea artizanală a cartuşelor, precum şi o lanternă cu dispozitiv de fixare pe armă.

Persoana în cauză urmează a fi condusă la sediul poliţiei, în vederea audierii şi stabilirii condiţiilor şi împrejurărilor comiterii faptei, precum şi a măsurilor care urmează a fi dispuse.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală şi efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi şi al muniţiilor.

La activităţi au participat criminalişti şi poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Bocşa.Comunicat de presă - IPJ Caraş-Severin

Tag-uri Institutii: