Publicat: 17 Septembrie, 2020 - 15:11
Share

Polițiști și procurori pun în aplicare, în dimineața zilei de joi, 16 mandate de percheziție domiciliară și 15 mandate de aducere, în municipiul București și în județele Ilfov și Teleorman, anunță Poliția Capitalei.

Este vorba despre un dosar în care, potrivit unor surse apropiate anchetei, sunt cercetaţi membri ai clanului Sadoveanu pentru șantaj, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

La percheziții au fost găsite multe arme albe: bâte, săbii, macete, dar și un pistol.

Printre audiați este și Remus Mincă, zis Nat, unul dinte liderii clanului Sadoveanu. În urmă cu două luni el a fost prezent la partida de barbut din cartierul Crângași, unde a fost înjunghiat Emi Pian, unul dintre liderii Clanului Duduianu.

La începutul anului Nat se lăuda pe Youtube, că îl omoară pe Emi Pian, întrucât Duduienii  l-au împrumutat cu camătă pe fiul lui de numai 18 ani.

La acțiune au participat polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului Bucuresti - Serviciul Grupuri Infracționale Violente și Serviciul Investigații Criminale - Sector 1, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman.

Tag-uri Institutii: