Publicat: 20 Iulie, 2013 - 11:48
Share

O nouă reprezentaţie imperială a concertului "Degeaba", în interpretarea inconfundabilă a maestrului Tudor Gheorghe, va încheia circuitul manifestărilor cultural-artistice din acest an.


Pe 22 Decembrie, Tudor Gheorghe, artistul care cântă despre durerile, bucuriile, amarul şi dragul acestui popor va reveni la Sala Palatului din Capitală în acompaniamentul aceleiaşi orchestre impunătoare, spre a le dărui dragilor săi spectatori cântece cu o puternică încărcătură emoţională. "Degeaba", singurul act de răzvrătire prin muzică faţă de peisajul politic autohton, constituie un adevărat manifest la care românii participă, de la un an la altul într-un număr tot mai mare, umplând sălile din toată ţara până la refuz.

Pentru că biletele pentru concertele maestrului Tudor Gheorghe par a fi întotdeauna prea puţine, sălile de spectacol mult prea mici faţă de cererea uriaşă a publicului, organizatorii au decis ca în acest an să pună biletele în vânzare din timp, asigurându-le doritorilor o perioadă de pre-sale pentru biletele la concertul "Degeaba" de pe 22 Decembrie.

Oferta este valabilă până la data de 15 Septembrie, ora 10:00, timp în care cei interesaţi îşi vor putea achiziţiona bilete la următoarele preţuri: VIP -145 lei, Cat. I – 110 lei, Cat. II - 85 lei, Cat. III – 65 lei, Cat. IV – 50 lei. Ulterior, preţurile biletelor pentru fiecare categorie de loc în parte vor fi majorate, cele mai scumpe ajungând la 200 lei. Biletele sunt disponibile în reţeaua Vreau Bilet, la casa de bilete din Unirea Shopping Center etj.2, magazinele EuroGsm, la Sala Palatului, în reţeaua Eventim şi online, prin eventim.ro şi vreaubilet.ro.