Publicat: 6 Mai, 2014 - 10:33

Începând cu data de 7 Mai, perioada de preţuri promoţionale pentru biletele de la METALHEAD Meeting se încheie, astăzi fiind ultima zi în care biletele au preţurile de 80 lei - Acces General - şi 110 lei - Golden Circle.

 

Organizatorii anunţă că la caterogia Golden Circle mai sunt doar câteva zeci de bilete disponibile, această categorie fiind aproape SOLD OUT.

Din data de 7 Mai, biletele vor costa 100 de lei Acces General si 140 de lei Golden Circle, preturile ramanand nemodificate si in ziua concertului, la intrare. Biletele pot fi găsite online, pe iabilet.ro , Myticket.ro, Bilete.ro, Biletoo.ro şi Eventim.ro, şi în toate punctele fizice clasice de vânzare din toata ţara (magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane, Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Librarium si Eminescu si la Palatul National al Copiilor).

Biletele se pot cumpăra în format fizic în reţeaua de magazine UMAN din toata ţara:

- Bucuresti: Piata Romana, Str George Enescu nr. 30 si in Baneasa Shopping City 
- Cluj şi Iaşi: in Iulius Mall 
- Timisoara: Uman Shop 
- Brasov: Strada Muresenilor nr. 3

Biletele sunt disponibile şi la SENIA: Magazinul Muzica in Bucuresti si Magazinul Senia din Constanta (Str. Stefan Mihaileanu, nr 7)

Line-up-ul complet METALHEAD Meeting 2014 este compus din sapte dintre cele mai bune trupe de metal de peste hotare, dar si din Romania, care vor zgudui scena de la Arenele Romane, în data de 7 Iunie: Sepultura (Brazilia), Moonspell (Portugalia), Arkona (Rusia), Endsight (Grecia), Last Hope (Bulgaria), Diamonds Are Forever (Romania) si Sincarnate (Romania).

METALHEAD MEETING 2014, aflat deja la editia a doua dupa succesul de anul trecut alaturi de Hypocrisy si Lake Of Tears tot de la Arenele Romane, este organizat de METALHEAD.ro, site-ul rock numarul unu din Romania, cu sprijinul Gala si Bestmusic Live Concerts si sustinut de Ciuc Premium si Monster Energy.

Eveniment recomandat de ROCK FM şi Sunete. 

Pagina oficiala de Facebook: facebook.com/METALHEADMeeting 

Facebook Event: facebook.com/events/222070337973486/