6 octombrie 2022

Persoane anchetate de catre Agenţia Naţională de Integritate

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unor diferenţe nejustificate între averea dobândită şi veniturile realizate în cazul a 4 persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010, după cum urmează:

DECEAN CIPRIAN, Funcţionar public cu statut special în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române – Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia
AVERE NEJUSTIFICATĂ

Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 111.593 Lei între averea dobândită şi veniturile realizate de către DECEAN CIPRIAN, în perioada exercitării funcţiei publice.

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Alba Iulia, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către DECEAN CIPRIAN, în perioada exercitării funcţiei publice.

BUTUR GHEORGHE, Funcţionar public cu statut special – agent de poliţie în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj – Poliţia Mun. Gherla
AVERE NEJUSTIFICATĂ

Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 454.614 Lei între averea dobândită şi veniturile realizate de către BUTUR GHEORGHE, în perioada exercitării funcţiei publice.

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Cluj, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către BUTUR GHEORGHE, în perioada exercitării funcţiei publice.

DANCU CONSTANTIN, fost Inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa
AVERE NEJUSTIFICATĂ

Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 344.132 Lei între averea dobândită şi veniturile realizate de către DANCU CONSTANTIN, în perioada exercitării funcţiei publice.

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Constanţa, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către DANCU CONSTANTIN, în perioada exercitării funcţiei publice.

LEFTER ION DOINEL, Funcţionar public în cadrul Poliţiei Locale Sector 2
AVERE NEJUSTIFICATĂ

Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 445.632,3 Lei între averea dobândită şi veniturile realizate de către LEFTER ION DOINEL, în perioada exercitării funcţiei publice.

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către LEFTER ION DOINEL, în perioada exercitării funcţiei publice.

Agenţia Naţională de Integritate îşi exercită atribuţiile cu respectarea principiilor legalităţii, confidenţialităţii, imparţialităţii, independenţei operaţionale, celerităţii, bunei administrări, precum şi al dreptului la apărare.

AGENŢIA NAŢIONALĂ DE INTEGRITATE