24 ianuarie 2022

Persoane care şi-au improvizat adăposturi în zona Pieţei 700, mutate la centrul de pe Telegrafului

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Persoane care şi-au improvizat adăposturi în zona Pieţei 700, lângă liniile de cale ferată, sub ţevile calde de termoficare, preluate şi duse de poliţiştii locali la centrul de pe Telegrafului

Poliţiştii locali au acţionat în această dimineaţă, ca urmare a unei sesizări, în zona centrală a oraşului, lângă o clădire de birouri din zona Pieţei 700, sub ţevile de termoficare din apropierea liniilor de cale ferată, unde s-a semnalat prezenţa oamenilor străzii care şi-au improvizat acolo, la căldură, adăposturi. Mai grav, pe lângă locuinţele improvizate, aceştia au strâns şi o cantitate considerabilă de deşeuri de tot felul, zona transformându-se într-un adevărat focar de infecţie.

La faţa locului au fost depistate trei persone, doi bărbaţi şi o femeie, din Timiş şi Mehedinţi, care au fost preluaţi şi predaţi la centrul pentru persoane fără adăpost de pe strada Telegrafului. Pentru igienizarea zonei se va lua legătura cu reprezentanţii CFR, locaţia fiind în gestionarea acestei instituţii. Nu este prima dată când astfel de persoane sunt depistate în zona respectivă, de fiecare dată fiind luate măsurile legale, dar periodic alţi oameni ai străzii vin şi îşi ridică alte adăposturi tot în zonă.

Cetăţenii care mai observă astfel de locaţii ni le pot semnalat la numerele de telefon 0256.968, 0256.246.112 sau pe emailul contact@politialoctm.ro pentru luarea măsurilor legale care se impun în funcţie de situaţia din teren.