Publicat: 2 Decembrie, 2014 - 16:32
Share

 

Agenţii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au întreprins, încă de la primele avertizări meteorologice de ninsoare, o amplă acţiune de identificare a persoanelor fără adăpost care erau expuse temperaturilor scăzute.

Astfel, echipajele poliţiei, însoţite de personal calificat din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, s-au deplasat în sector identificând patru persoane care au fost transportate şi cazate temporar în centrele sociale unde au găsit  un adăpost în care să se încălzească, au beneficiat de masă caldă, igienă personală şi de îngrijire medicală de specialitate.

În continuare, o echipă mobilă formată din poliţişti locali şi asistenţi sociali acţionează pentru a depista persoanele fără adăpost şi pentru a le conduce în centrele de asistenţă socială de pe raza Sectorului 6.

Poliţia Locală a Sectorului 6  intervine cu mai multe echipaje de ordine publică şi circulaţie care asigură fluidizarea traficului, însoţesc şi sprijină utilajele de deszăpezire, monitorizează operatorii de salubritate şi identifică problemele cauzate de condiţiile meteo nefavorabile.