27 septembrie 2022

Peste 190 de sancţiuni contravenţionale, în urma unor acţiuni desfăşurate pe autostrăzile din judeţele Mureş şi Cluj

Handsome young man gets upset over getting the parking ticket

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În ultimele patru zile, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au aplicat peste 190 de sancţiuni contravenţionale, în urma unor acţiuni desfăşurate pe autostrăzile din judeţele Mureş şi Cluj.

În perioada 12 – 15 august a.c., poliţiştii din cadrul Brigăzii Autostrăzi au desfăşurat, pe autostrăzile din judeţele Mureş şi Cluj, acţiuni pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi creşterea gradului de disciplină rutieră, în rândul participanţilor la trafic.

Au fost vizaţi, în principal, conducătorii auto care nu respectă regimul legal de viteză.

Astfel, în urma neregulilor constatate, au fost aplicate 194 de sancţiuni, dintre care 136 pentru viteză şi 58 pentru alte abateri.

În total, au fost reţinute 24 de permise şi patru certificate de înmatriculare.

Exemple:

* La data de 14 august a.c., un bărbat, de 26 de ani, din Târgu Mureş, a fost depistat, pe Autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii – Nădăşelu, calea 2, la km 4, circulând cu 203 km/h.

Pentru această abatere, i-a fost reţinut permisul, pentru 120 de zile, fără a mai putea beneficia de reducerea perioadei de suspendare.

* La data de 15 august a.c., un tânăr, de 19 ani, din Luduş, a fost depistat în timp ce conducea cu 178 km/h, având mai puţin de un an experienţă în conducere.

Şi în acest caz, i-a fost reţinut permisul, fiindu-i, totodată, aplicată o amendă contravenţională, în valoare de 1.450 de lei.

De asemenea, poliţiştii au depistat un cetăţean străin, de 26 de ani, cu reşedinţă în judeţul Giurgiu, conducând cu o viteză de 168 km/h.

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că acesta are exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Astfel, pe numele bărbatului, a fost întocmit dosar penal.

Sursa foto Pixabay