Publicat: 16 August, 2019 - 11:55

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa - Punctul de Trecere a Frontierei Midia au depistat, în zona de competenţă, un cetăţean român care transporta, cu o autoutilitară, peste 220 kilograme de peşte, fără documente legale.

În data de 14.08.2019, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Midia, acţionând în baza unei informaţii, au oprit pentru control, la intersecţia DN22A - DC 86, în judeţul Constanţa, o autoutilitară înmatriculată în România, condusă de cetăţeanul român T.F., în vârstă de 56 de ani, domiciliat pe raza municipiului Bucureşti.

În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, poliţiştii de frontieră au descoperit în habitaclul acesteia, 18 lăzi în care se afla cantitatea de 226 kilograme peşte, din specia caras şi şalău, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente legale.

Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea şi transportul fără documente legale a peştelui, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun. Comunicat de presă - Garda de Coastă
 

Tag-uri Institutii: