24 ianuarie 2022

Peste 30.000 de contribuabili din Sectorul 6 au plătit online taxele şi impozitele

Distribuie pe rețelele tale sociale:

3 din 4 locuitori din Sectorul 6 au renunţat la cozi şi au ales varianta simplă de-aş plăti taxele şi impozitele de acasă sau de la aparatele special amenajate.

În doar patru zile, în perioada 3-6 ianuarie, nu mai puţin de 30.000 de contribuabuli au achitat online: fie prin platforma www.ghiseul.ro, fie prin aplicaţia eSector6, disponibilă în Google Play/App Store (pentru persoane fizice) sau prin intermediul staţiilor de plată SelfPay ori a serviciilor de Internet Banking.

La ghişeele Direcţiei Generale de Impozite şi Taxe Locale (DGITL) Sector 6 au plătit 8.000 de persoane, la cele ale Poştei Române 2.500, iar la benzinăriile OMV-PETROM, prin platforma Westaco, alte 126.

În Sectorul 6, 105.000 contribuabili au cont pe ghiseul.ro.

Atenţie! Bonificaţia de 10% este acordată pentru achitarea cu anticipaţie a impozitelor până la 31 martie 2022, indiferent de metoda de plată.

De asemenea, începând cu 16 august 2021, Primăria Sectorului 6 a eliminat necesitatea prezenţei fizice la ghişeu a persoanelor juridice.

Toate cererile/declaraţiile/documentele se depun doar prin platforma online a DGITL Sector 6 şi prin serviciile poştale.

Astfel că solicitările acestora au astfel o rezolvare şi o trasabilitate mai rapidă şi se scurtează timpul de aşteptare.

Platforma online poate fi accesată la adresa www.taxelocale6.ro/declaratiionline.