19 ianuarie 2022

Peste 33.000 de vouchere au fost emise solicitanţilor aprobaţi în prima etapă a programului „Rabla pentru electrocasnice”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Peste 33.000 de vouchere au fost emise solicitanţilor aprobaţi în prima etapă a programului „Rabla pentru electrocasnice”, în prima oră de la debutul sesiunii din acest an, informează Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP), pe propria pagină de Facebook.

„Peste 33.000 de vouchere au fost emise în prima oră a programului (începând cu ora 10:00). Jumătate din bugetul Etapei 1 a fost consumat; fonduri rămase – 15 milioane de lei”, arată MMAP.

„Sunt peste 155.000 de persoane care s-au înscris la „Rabla pentru electrocasnice”. Până astăzi (joi, n.r.), la ora 24:00, aceste înscrieri pot fi efectuate şi invit potenţialii beneficiari să folosească această zile. Vineri, începem cu primul lot de aparatură electrocasnică la care se alocă voucherele pentru maşinile de spălat rufe, maşinile de spălat vase şi apartură frigorifică. Vom putea aloca peste 70.000 de vouchere pentru cele trei categorii. Există un buget de 30 de milioane (de lei, n.r.) pentru această primă etapă şi invităm beneficiarii să-şi rezerve voucherele începând de mâine (vineri, 21 mai 2021, n.r.)”, a spus joi ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Barna Tanczos, într-o conferinţă de presă.