Publicat: 31 Ianuarie, 2020 - 13:44
Share

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea au depistat, în zona de competenţă, doi cetăţeni români care transportau cu un autovehicul, peste 350 kilograme de peşte, fără documente legale.

În data de 30.01.2020, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea în cooperare cu reprezentanţii A.R.B.D.D., acţionând în baza unor informaţii, au oprit pentru control pe raza judeţului Tulcea, o autoutilitară, înmatriculată în România, în care se aflau cetăţenii români T.I. în vârstă de 52 de ani, domiciliat pe raza municipiului Bucureşti şi T.V. în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza judeţului Teleorman.

În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, poliţiştii de frontieră au descoperit cantitatea de 351 kilograme peşte, diverse specii, în stare proaspătă, pentru care persoanele în cauză nu deţineau documente legale.

Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte", la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.Comunicat de presă - Garda de Coastă

Tag-uri Institutii: