27 septembrie 2022

Peste 40 de proiecte ale operatorilor culturali din București au fost selectate în cadrul programului de finanțare nerambursabilă „Bucureşti afectiv”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Rezultatele finale ale programului de finanțare „București afectiv”, Străzi Deschise și Ziua Marinei Române
S-au publicat rezultatele finale ale programului de finanțare nerambursabilă 2022 „București afectiv”, ultimul weekend din luna august la „Străzi deschise” include marşul poştaşilor, dans contemporan, campanii eco, ateliere în aer liber şi mobilier stradal, Tramvaiul Bookurești pornește în cea de-a patra călătorie, sâmbătă, 13 august, iar Ziua Marinei Române se sărbătorește în perioada 11-15 august cu o serie de evenimente artistice la ARCUB, în Parcul Regele Mihai I și în Piața Roma.

București afectiv | Sesiune de finanțare nerambursabilă pentru operatori culturali
Rezultate finale
Proiect inițiat de Primăria Municipiului București prin ARCUB

Peste 40 de proiecte ale operatorilor culturali din București au fost selectate în cadrul programului de finanțare nerambursabilă „Bucureşti afectiv”, inițiat de Primăria Capitalei prin ARCUB și se vor desfășura începând din luna august 2022 în Bucureşti.

Din cele 113 propuneri culturale înscrise anul acesta, 75 de proiecte au intrat în cea de-a doua etapă de selecţie. În total, în urma etapei de evaluare a ofertelor culturale, au fost selectate pentru finanțare 41 de proiecte din domeniile „Arte vizuale”, „Educaţie culturală şi artă comunitară”, „Proiecte colaborative și interdisciplinare”, „Artele spectacolului”, „Patrimoniu material şi imaterial”, „Multimedia, Artă şi Tehnologie”.

Pentru a stimula dezvoltarea sectorului creativ din Bucureşti, ediţia din 2022 a programului de finanţare „Bucureşti afectiv” susţine proiecte culturale care să genereze o reconectare a locuitorilor la oraşul în care trăiesc prin cultură.

Sursa foto ARCUB