Publicat: 14 Septembrie, 2018 - 13:47
Share

Joi, poliţiştii de combaterea criminalităţii organizate din Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T., au descins la locuinţele unei persoane bănuite de operaţiuni cu droguri. În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate peste 5 kilograme de cannabis, peste 460 de plante de cannabis, echipamente necesare dezvoltării plantelor de cannabis, telefoane mobile, un laptop şi bani în lei şi în valută.

Începând cu luna ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combaterea a Criminalităţii Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T. - B.T. Dâmboviţa, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, de 39 de ani, din Aninoasa, bănuit de înfiinţarea unei culturi de cannabis "in door" pe raza localităţii Gura Ocniţei.

În dimineaţa zilei de 13 septembrie a.c., poliţiştii de combaterea criminalităţii organizate din Dâmboviţa au efectuat 3 percheziţii la locuinţele deţinute de bărbat.

În urma descinderilor, au fost indisponibilizate 5.450 de grame de cannabis influorescenţă (masă netă), 42 de grame rezină de cannabis, 2 grindere, 11 recipente cu seminţe de cannabis, 2 cântare electronice, un dispozitiv electronic centrifug pentru uscarea şi mărunţirea plantelor, 468 de plante de cannabis, telefoane mobile, un laptop, 4.555 de euro şi 2.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au pus în aplicare un mandat de aducere, bărbatul depistat fiind condus la sediul D.I.I.C.O.T - B.T. Dâmboviţa pentru audieri. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat instanţei cu o propunere de arestare preventivă.

La activitate au participat şi poliţişti de la Brigada de Combaterea a Criminalităţii Ploieşti şi jandarmi. Comunicat de presă - IGPR
 

Tag-uri Institutii: