Publicat: 17 Octombrie, 2018 - 10:21
Share

Agenţia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, va organiza în data de 19 octombrie 2018, începând cu ora 10,00, în foaierul Casei de Cultura a Sindicatelor, din Piaţa Independenţei nr. 1, Tulcea, BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENŢI. 

Până la această dată au fost contactaţi peste 247 agenţi economici, din care 2 angajatori de inserţie, dintre aceştia şi-au anunţat participarea 46 angajatori, din care 1 angajator de inserţie, oferind 464 locuri de munca vacante, din care 2 locuri de munca pentru angajatorii de inserţie.

Principalele locuri de muncă oferite de către angajatori sunt în următoarele ocupaţii: 

- Pentru studii superioare (24): consilier administrativ, medic stomatolog, proiectant inginer construcţii, proiectant inginer instalaţii, inginer chimist, inginer electromecanic, inginer petrolist, inginer cercetare, inginer şef fermă, inginer achiziţii publice, economist, inginer producţie, inginer tehnolog metalurg, inginer automatist şi mamager echipă.

- Pentru persoanele fără studii superioare (440): curier pedestru, lucrător comercial, şofer profesionist, confecţioner textile, asistent medical, operator calculator, electrician de întreţinere şi reparaţie, technician în protecţia mediului, consultant credite, preparatory peşte, lacătuş mecanic, sudor, agent de securitate, ospătar, bucatar, mecanic agricol, operator staţie carburanţi, polizator, frezor, manipulant mărfuri, muncitor necalificat, etc. 

Toţi absolvenţii de învăţământ, de orice nivel, care doresc să se încadreze pe locurile de muncă vacante, sunt aşteptaţi la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. 

La această acţiune sunt invitate toate persoanele care doresc să ocupe un loc de muncă sau din diferite motive doresc schimbarea locului de muncă. 

Angajatorii care au locuri de muncă disponibile şi doresc să participe la acest eveniment, sunt rugaţi să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, din str. Grigore Antipa nr. 10.