Publicat: 3 Ianuarie, 2020 - 09:02
Share

Primăria Capitalei: Revelion spectaculos în Piaţa Constituţiei - peste 90.000 de spectatori la cel mai mare concert live în aer liber din ţară: hituri disco ale anilor 80', 90' şi 2000 care au facut istorie în interpretarea artiştilor români şi străini, efecte speciale şi un show grandios de artificii.

În noaptea dintre ani, 11 artişti şi trupe locale şi internaţionale de pe scena "Revelion 2020. Disco Night Fever" au adunat, în Piaţa Constituţiei şi pe arterele adiacente, peste 90.000 de bucureşteni şi turişti, care au sărbătorit trecerea dintre ani pe ritmuri disco şi cu focuri de artificii. Primăria Capitalei, prin ARCUB, multumeşte tuturor celor prezenţi în număr atât de mare la evenimentul din Piaţa Constituţiei.

Tematica celui mai mare concert în aer liber de Revelion a fost o ocazie de a asculta live refrenele melodiilor care au făcut istorie pe scenele din România şi din străinătate în anii '80-'90 şi începutul anilor 2000. Zeci de mii de spectatori au venit la "Revelion 2020. Disco Night Fever" să vadă, pe scena din Piaţa Constituţiei, reunirea unora dintre cele mai îndrăgite formaţii dance din anii '90 şi 2000.

Cea mai mare surpriză pregătită de organizatori pentru Revelionul de la Bucureşti a fost concertul O-Zone. Cei trei artişti din Republica Moldova s-au reunit special la Bucureşti pentru grandioasa petrecere dintre ani. Mulţimea din Piaţa Constituţiei a cântat şi a dansat pe ritmurile atât de cunoscute ale pieselor "Dragostea din tei", " De ce plâng chitarele", dar şi altele, care i-au propulsat rapid în topuri pe cei trei interpreţi de la O-zone.

În ciuda temperaturii scăzute de afară, cei prezenţi la "Revelion 2020. Disco Night Fever" au dansat, au scandat şi au cântat în cor cu artistul german Haddway, deţinător al unor discuri de platină şi de aur. Solistul Snap! din perioada de glorie a trupei germane, rapperul american Turbo B. a electrizat atmosfera cu ritmurile eurodance ce au spart topurile mondiale în anii '90.

Una dintre cele mai aşteptate prezenţe la "Revelion 2020. Disco Night Fever" a fost şi cea a formaţiei Milli Vanilli, reunită într-o nouă formulă. Fabrice Morvan a urcat pe scena de la Bucureşti alături de John Davis, iar mişcările de dans, ritmurile arhicunoscute şi energia debordantă a celor doi artişti germani au electrizat atmosfera din Piaţa Constituţiei.

O altă prezenţă din line-up-ul Revelion 2020, care a stârnit multe amintiri printre spectatori, a fost trupa Andre, recent reuniă. Costumele spectaculoase, coregrafia dinamică şi vocile neschimbate ale Andreei Bălan şi Andreei Antonescu au amintit celor din Piaţă de magia anilor '90 din muzica dance autohtonă.

Nelipsiţi din playlisturile discotecilor din România, artiştii de la 3rei Sud Est au combinat, spre deliciul publicului, single-urile nou lansate în 2019 cu hituri de acum 30 de ani. Buna dispoziţie în Piaţa Constituţiei a fost asigurată de îndrăgitul artist Horia Brenciu (Horia Brenciu & HB Orchestra), iar baladele trupei Holograf şi ritmurile energice ale melodiilor trupei Vunk, două dintre cele mai longevive şi de succes trupe din România, au transformat seara de Revelion într-una memorabilă.

Atmosfera spectaculoasă de la Revelionul din Piaţa Constituţiei a fost susţinută şi de piesele şi vocea inconfundabilă a lui Cristi Minculescu (în concertul Cristi Minculescu, Valter & Boro), dar şi de ritmurile şi versurile romantice de neuitat ale melodiilor lui Ovidiu Komorniyk (din concertul Ovidiu Komornyik & OK Band).

La miezul nopţii, bucureştenii prezenţi la "Revelion 2020. Disco Night Fever" au întâmpinat Noul An cu un spectacol impresionant de artificii care a luminat cerul Capitalei timp de 15 minute.

Tag-uri Institutii: