Publicat: 26 Martie, 2020 - 08:33
Share
Protestele au izbucnit când Fly Dubai a anulat patru curse de întoarcere în țară

Protestele au izbucnit astăzi pe Aeroportul Internațional din Dubai . Protestele au fost organizate de cei circa o mie de turiști ruși blocați în Emiratele Arabe Unite, după ce autoritățile din Dubai au refuzat intrarea într-un zbor de evacuare trimis de compania aeriană rusă Pobeda low cost pentru a ridica aproximativ 190 de turiști.

 

Emiratele Arabe Unite și-au revizuit decizia de a primi avionul rus, atunci când zborul Pobeda era deja pe ruta către țara Orientului Mijlociu și turiștii erau la aeroport. Aeronava a trebuit să aterizeze brusc pe un aeroport din Caucazul de Nord al Rusiei.

 

Filmarea care circulă pe rețelele de socializare, arată un grup de turiști care poartă pancarte și scandau „Acasă, acasă!” pe aeroportul din Dubai.

 

Peste 1.000 de turiști ruși rămân blocați în Emiratele Arabe Unite după anularea a patru zboruri de către transportatorul FlyDubai din țară.

 

Turistilor li s-au oferit bilete pentru zboruri după 7 aprilie, potrivit Asociației Industriei Turistice din Rusia. Cu toate acestea, riscă să rămână fără cazare în totalitate, deoarece hotelurile sunt închise în toată țara din cauza focarului de coronavirus .

 

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: