Publicat: 17 Mai, 2018 - 20:10
„Astfel de gesturi nu au ce căuta într-o societate civilizată”

O reacție de o duritate neobișnuită pentru modul în care își gestionează comportamentul public a avut, pe facebook, ministrul Agriculturii Petre Daea:

„Pur si simplu un gest murdar - altfel nu pot să calific „inițiativa” acestui Orban - pe care numai „domn” nu pot să-l numesc. Păcat că suntem contemporani cu asemenea personaje care au îndrăzneala să se considere „oameni politici”. Într-un moment în care țara are nevoie mai mult ca oricând de liniște, de eforturi susținute și respect reciproc pentru a putea construi în folosul statului și în beneficiul tuturor, avem de-aface cu acțiuni care pur și simplu îi descalifică din punct de vedere uman pe cei care se dedau lor.
Într-o zi ca aceasta, a Sfintei Înălțări, în care unii își plâng eroii, alții se roagă pentru dreptate, iar cei mulți trudesc fără răgaz pentru a scoate din palma de pământ blidul de hrană, se trezește un Orban care cutează să întineze speranța românului de mai bine, printr-un act mizerabil și iresponsabil.
Am fost, sunt și voi fi alături de colegii de partid, de conducerea sa, de liderul legitim al echipei executive și cred că astfel de gesturi nu au ce căuta într-o societate civilizată. Păcat!”

Tag-uri Nume: