Publicat: 25 Aprilie, 2019 - 20:48
Share
A dat pe un miel...mai mult decât făcea! Dar a încurajat cel mai tânăr negustor

În piața Apărătorii Patriei din București s-a deschis un centru temporar pentru sacrificarea animalelor.Conform unui mai vechi obicei al său, de a susține pregătirile pentru masa de sărbători asumându-și sarcinile comerciale, ministrul Petre Daea s-a aflat joi la prânz printre cumpărătorii care și-au îndreptat atenția spre oferta oierilor.

Dintre cei care vindeau miei pentru sărbătorile pascale, ministrul Agriculturii l-a ales pe cel mai tânăr cu care nu s-a târguit . A scos din buzunar 400 de lei și i-a dat tânărului pentru mielul ales. „Ăștia sunt banii tăi, tată! Atâta face. Te avertizez: dacă la anu' va fi un crescător mai tânăr decât tine, de la acel crescător voi lua”, i-a spus Petre Daea. După care și-a luat mielul și a dat de veste acasă că principala problemă a mesei de Paște era ca si rezolvată.

Centrul de sacrificare din Apărătorii Patriei, București, este organizat sub coordonarea Agenției Naționale pentru Zootehnie, a Direcției pentru Agricultură a Municipiului Bucureşti, în colaborare cu Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, cu sprijinul SC Amenajarea Domeniului Public 4 (ADP4) SA și al Primăriei Comunei Zimbreasca, fiind autorizat pentru funcționare.

Acesta este deschis până sâmbătă, 27 aprilie, inclusiv, iar sacrificarea mieilor se face zilnic, în intervalul orar 08:00 – 17:45.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: