26 octombrie 2021

Petre Florin Manole: Clotilde Armand merită să fie demisă de către cetăţeni!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

La începutul lunii iunie 2021, Consiliul Local al Sectorului 1 a votat în unanimitate proiectul „Grădiniţa de Vacanţă”, iniţiat de către Partidului Social Democrat. Peste 715 preşcolari, dintre care 25 cu dizabilităţi, urmau să beneficieze de acces în grădiniţele din sector, de programe educaţionale şi hrană. Toate costurile erau acoperite de la bugetul local.

Dintre cele 7 grădiniţe (nr 44, 46, 52, 65, 116, 222 şi 251) care trebuiau deschise în iulie şi august, una a fost complet închisă, 2 sunt închise în luna august, una a fost deschisă doar în iulie şi doar 3 au funcţionat în ambele luni.

Sute de copii nu au avut acces la grădiniţe, la programe educaţionale şi la recuperare după luni de pandemie pentru că doamna Armand a ţinut grădiniţele închise în timpul verii. Sute de părinţi care aveau nevoie să lase copii la grădiniţă pentru a merge la serviciu au fost nevoiţi să apeleze la grădiniţe private, deşi plătesc deja impozite locale. Pentru cine nu şi-a permis grădiniţă privată ghinion!

Pentru felul cum a eşuat în gestiunea întregului sector, a acestui proiect şi pentru că a tratat cu rea-credinţă interesul public, Clotilde Armand merită să fie demisă de către cetăţeni!

Petre Florin Manole,
Preşedinte interimar PSD Sector 1