Publicat: 24 Aprilie, 2013 - 20:26

Astăzi, 24 aprilie a.c., șeful Poliţiei Române, chestor-şef de poliţie Petre Tobă, s-a deplasat la sediile I.P.J. Buzău și I.P.J. Tulcea, unde a participat la instalarea în funcție a noilor inspectori șefi din cele două județe. 


Astfel, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău a avut loc instalarea în funcţia de şef al I.P.J. Buzău a comisarului-şef de poliţie Virgil-Laurenţiu Pantazi.

La data de 9 aprilie a.c., în urma concursului organizat la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române, acesta a fost declarat admis pentru funcţia de şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău.

De asemenea, astăzi, comisar-şef de poliţie Bogdan Despescu a fost instalat în funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău - cu atribuţii în domeniul investigării criminalităţii.
 
Totodată, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea a avut loc instalarea în funcţia de şef al I.P.J. Tulcea a comisarului-şef de poliţie Oltu Viorel Iuliu.

Acesta a fost declarat admis pentru funcţia de şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, în urma concursului organizat la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române, la data de 19 aprilie a.c..

Șeful Poliției Române a avut o câte o întâlnire de lucru cu echipele manageriale ale celor două inspectorate de poliție județene cărora le-a solicitat intensificarea acţiunilor pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor.