27 iunie 2022

Piaţa Volantă Transilvania are program special de sărbători

Distribuie pe rețelele tale sociale:

A devenit o tradiţie ca înaintea celor mai importante sărbători din an, Piaţa Volantă Transilvania să funcţioneze după un program special, pentru ca toţi sibienii, şi nu numai, să poată să se aprovizioneze cu produse locale proaspete, iar mesele alături de familie să fie încărcate cu diferite bunătăţi.

Anul acesta, în aproprierea sărbătorilor pascale, Piaţa Volantă Transilvania va fi deschisă în săptămâna mare: miercuri, 20 aprilie si joi, 21 aprilie, între orele 8 – 14. Sâmbătă, 23 aprilie, piaţa va fi închisă, urmând ca de sâmbătă, 30 aprilie, aceasta să funcţioneze după programul normal.

Producătorii locali sunt pregătiţi cu cele mai gustoase si proaspete produse locale specifice acestor sărbători, precum şi cu o mulţime de alte preparate locale.

Cei care nu ajung în piaţă pot contacta producătorii pentru a se aproviziona cu produse locale.

Datele de contact ale acestora se găsesc pe platforma creată de Consiliul Judeţean Sibiu: www.gusturisibiene.ro. Această platformă aduce laolaltă toţi producătorii locali pentru a facilita accesul cumpărătorilor în mediul on line, dar si pentru a promova produsele sibiene.

Întocmit,
Tania Stroia,
Inspector de specialitate