Publicat: 30 Martie, 2015 - 15:38

Luni, primarul Cristian Popescu – Piedone a inaugurat ediţia 2015 a Târgului de Miei. Organizat pentru cel de-al 6-lea an consecutiv şi găzduit de Piaţa Apărătorii Patriei din Sectorul 4, acesta rămâne singurul de profil de pe raza Capitalei. 
    Ciobani sosiţi din zone precum Dobrogea, Sibiu, Dâmboviţa au ocupat deja mai mult de jumătate din cele 25 de ţarcuri, puse la dispoziţie de Direcţia Pieţe şi Gestionare Activităţi Comerciale Sector 4. 
    Activitatea de sacrificare este supravegheată permanent de reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, târgul urmând să funcţioneze până pe 11 aprilie a.c., în intervalul  07.00 – 19.00. 
    “Şi anul acesta asigurăm condiţii optime pentru găzduirea mieilor în ţarcuri, cât, în special, pentru sacrificarea acestora, în abatorul dotat conform tuturor normelor de igienă sanitar – veterinară în vigoare. Totodată, punem la dispoziţia cumpărătorilor Cântarul Cetăţeanului, pentru verificarea cantităţilor de carne achiziţionate de către cumpărători. În paralel, cu aportul Direcţiei Poliţie Locală Sector 4, în special acum, în preajma Sărbătorilor Pascale, vom continua şi chiar intensifica verificările în rândul agenţilor economici care comercializează produse alimentare, pentru a proteja dreptul cetăţenilor de a-şi achiziţiona produse proaspete necesare preparării Mesei Pascale, din unităţi care respectă normele igienico-sanitare.” (Cristian Popescu – Piedone, Primarul Sectorului  4).