Publicat: 30 Martie, 2012 - 17:45
Share
Nici el nu mai știe ce partid reprezintă

Cristian Popescu Piedone nici nu se gândește bine că se și râzgândește. După câteva luni în care a stat la UNPR, plecat fiind din PC, unde, în fapt, mai figura ca "simplu membru", primarul sectorului 4 a anunțat, Vineri, că va candida pentru USL.

Râzgândirea lui Piedone este amețitoare.

În Septembrie 2011, PC l-a sustinut pe Piedone pentru a candida din partea USL la Primaria Capitalei.

La doua săptămâni, pe 30 Septembrie, Cristian Popescu-Piedone se răzgândește și anunță că-și dă demisia din toate funcțiile deținute în Partidul Conservator. Piedone, a cerut organizarea unui Congres extraordinar al partidului și a anunțat că vrea să candideze la șefia formațiunii. Președintele PC, Daniel Constantin, îl acuza ca negociaza în secret înscrierea în UNPR.

Ca pe 4 Octombrie să revină asupra deciziei de a demisiona din funcțiile deținute în Partidul Conservator:  A decis să rămână prim-vicepreședinte al partidului și președinte al filialei București.

Toate bune și frumoase până la sfârșitul lunii Octombrie când Piedone i-a scris din nou președintelui PC, anuntându-și din nou demisia, de aceasta data irevocabilă.

Deși, liderii PC l-au amenințat cu sancțiuni, până la excluderea din partid, după ședința Biroului Executiv s-a decis ca Piedone să rămână membru PC, iar conducerile organizațiilor București și din Sectorul 4 ale PC, în fruntea carora se afla, au fost dizolvate.

 În Noiembrie 2011, după ce a fost în marea lui dilemă politică "PC-UNPR", Piedone s-a hotărât, cel puțin pentru moment : Vrea să candideze la alegerile din 2012 sub sigla UNPR.

Pare se că domnul Gabriel Oprea i-ar fi promis acestuia susținerea totală pentru a candida la primăria Capitalei, ceea ce PC nu-i putea garanta.

Așadar, în Decembrie 2011, Udrea l-a prezentat pe Piedone, membru PC, ca viitorul coordonator al campaniei electorale UNPR-PDL București.

Ca astăzi, 30 Martie, Piedone să spună: NU, nu, USL să fie!

Ce o să fie, ce o să fie, o să fie o răzgândire!