Publicat: 18 Mai, 2013 - 12:34
Share

O iniţiativă inovatoare şi curajoasă se materializează în lumea teatrului românesc: primul serial din teatru, primul proiect prin intermediul căruia o poveste va fi spusă live, pe scenă, printr-o serie consecutivă de spectacole. Echipa ce a conceput şi pus în scenă super comedia  "Mă mut la mama" care a cucerit publicul şi s-a jucat ani buni cu casa închisă propune iubitorilor de teatru o nouă provocare:  “MA MUT LA....TATA?”

Noul spectacol, ce duce mai departe acţiunea din "Mă mut la mama", va avea premiera marti 21 mai la Teatrul Mic. Iar protagoniştii promit: "o experienţă la fel de amuzată ca şi "episodul" precedent, o poveste sinceră, desprinsă din viaţa unei familii normale şi transpusă în lumina reflectoarelor. O poveste cu situaţii de un comic imposibil, în care fiecare se regăseşte, sau în care îşi recunoaşte sora, fratele, colegul de birou, prietenul ori prietena". 

Elementul ce declanşeză acţiunea e chiar Mama (Adriana Trandafir). Studentă la aproape 60 de ani, Mama vrea să guste viaţa alături de noul ei iubit. Situaţia da însă peste cap universul băieţilor (Andreas Petrescu şi Gabriel Fătu), care, deşi ajunşi la vârsta maturităţii, refuză să îi acorde mamei dreptul la o viaţă şi redevin copii în neumăratele încercarea de a-l face pe iubitul mamei să dispară din peisaj.

Alături de personajele deja cunoscute, interpretate de Adriana Trandafir, Andreas Petrescu şi Gabriel Fătu, distribuţia se îmbogăţeşte cu: Adrian Păduraru şi Anca Dinicu/ Ioana Ancea. Regia spectacolului este semnată de Gelu Colceag.

Biletele pentru premiera de marţi, 21 Mai, se găsesc la casa de bilete a Teatrului Mic şi pe bilete.ro.

 

Autor: Călin Angheluţă