21 mai 2022

Pinocchio încheie un maraton cu 67 de evenimente organizate în luna iunie, la Teatrul „Gong”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” Sibiu prezintă în acest final de săptămână spectacolul „Aventurile lui Pinocchio”. Producţia va fi prezentată atât în limba germană, cât şi în limba română.

„Suntem absolut bucuroşi că putem aduce atâta bucurie în oraşul nostru! Agenda lunii iunie cuprinde 42 de reprezentaţii pentru copii, dintre care 3 în premieră la Sibiu, 19 ateliere pentru copii şi adolescenţi, dar şi alte 6 evenimente speciale organizate atât pentru publicul larg, cât şi în circuit închis pentru şcoli, grădiniţe şi alte categorii speciale. Iată cum un teatru mic, cu resurse limitate şi restrânse în acest an dificil, reuşeşte să facă performanţă la nivel naţional. Prin programul prezentat împreună cu publicul nostru entuziasmat reuşim să facem din acest oraş un loc mai bun în care să trăim! Iar din acest motiv, vreau să le mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi!”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii şi Tineret din Sibiu.

Cei mici vor putea redescoperi poveste lui Pinocchio într-o reprezentaţie în germană joi, 24 iunie, de la ora 18:00, precum şi în limba română vineri, 25 iunie, ora 18:00, sâmbătă, 26 iunie, orele 11:00 şi 18:00 şi duminică, 27 iunie, de la ora 11:00.

Cunoaştem cu toţii povestea marionetei lui Geppetto şi peripeţiile prin care a trecut până a înţeles că trebuie să fie un băieţel cuminte. Pentru toate faptele rele a fost pedepsit, iar pentru cele bune a primit răsplata meritată. Povestea este completată de greieraşul care i-a fost tot timpul un bun sfătuitor, o adevărată „a doua conştiinţă”, care veghează mereu asupra copiilor, îndemnându-i să fie buni şi ascultători. Acesta este mesajul principal transmis şi prin spectacolul Teatrului Gong, pus în scenă încă din anul 2000, în regia lui Lilly Krauss-Kalmar, după fermecătorul text al scriitorului italian Carlo Collodi.

Spectacolul de la Sibiu are o durată de aproximativ 60 de minute şi este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani. Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Jeno Major, Angela Paskuy, Monica Baldea, Claudia Stuhler, Adrian Prohaska, Daniela Dragomir, Gabriela Mitrea şi Hansel Andrei.

Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului sau online, prin teatrulgong.ro, cu respectarea tuturor măsurilor de distanţare socială şi siguranţă sanitară. Preţul unui bilet este de 12 lei, tarif flexibil.