Publicat: 18 Septembrie, 2015 - 11:44
Share

Doi experţi s-au reunit pentru a crea o colecţie originală de produse: Automobili Lamborghini concepută de Pirelli Design. Prin alăturarea cunoştinţelor individuale, producătorul de super maşini sport şi Pirelli Design au creat trei produse care leagă produsele de îmbrăcăminte şi încălţăminte de mobilitatea vremurilor noastre şi plăcerea de a şofa: haina sport, tricoul sport şi mocasinii.
Proiectul extinde valoarea acumulată de cele două companii în termeni de mărci şi design – tehnologie, eleganţă şi calitate sută la sută italiană – în zona produselor de îmbrăcăminte şi încălţăminte.
Ca atare, supermaşina sport şi cauciucurile cu care este ea dotată devin punctul de debut pentru un stil de viaţă care trece dincolo de şofat. Parteneriatul dintre Automobili Lamborghini şi Pirelli Design reprezintă un proiect care are ca scop crearea de produse cu o puternică tentă tehnică, inspirate de universul cauciucurilor şi destinate clienţilor "premium".

Haina sport

Haină sport cu patru buzunare externe şi unul în interior pentru omul tot mai flexibil şi dinamic din zilele noastre.
Cele mai ridicate nivele de tehnologie şi calitate, împreună cu cercetările intense, au dus la crearea acestei combinaţii de materiale: pielea de oaie + nylon.
O haină uşoară, "pentru toate anotimpurile", care o transformă într-un produs de îmbrăcăminte potrivit pentru orice latitudine a globului.
Spate matlasat cu motive ornamentale inspirate din geometria tipică pentru super maşinile sport Lamborghini.
Fermoare metalice cenuşii. Mâneca stângă poartă emblema taurului şi logo-ul Automobili Lamborghini: bazat pe semnul zodiacal al lui Ferruccio Lamborghini, motivul care reprezintă acest animal faimos reprezintă compania încă de la începuturile ei, din 1963.
 
Tricoul sport

Tricou sport din bumbac mercerizat.
Guler tip jerseu în două nuanţe de gri. Detalii de contrast în zona gâtului şi a deschiderilor.
Emblemă cauciucată de înaltă definiţie Automobili Lamborghini cu efect 3D de mare impact.

Mocasini
Încălţăminte ergonomică pentru condus maşina, proiectată ca să sprijine articulaţia piciorului şoferului în vreme ce acesta se află la volan. Parte superioară din piele de viţel cu tăietură în forma emblemei Automobili Lamborghini, în care intră perfect limba cauciucată a produsului. Ca o caracteristică inconfundabilă a mărcii Pirelli Design, tălpile din cauciuc au un design al amprentei care evocă modelul radial al faimoaselor cauciucuri.
Lamborghini şi Pirelli: un parteneriat inovator, în întregime italian
Ne găsim în anul 1963. Ferruccio Lamborghini apelează la Pirelli pentru furnizarea de cauciucuri cu care să-şi echipeze noua super maşină sport lansată de firmă, modelul Lamborghini 350 GTV, prezentat ca prototip la Motor Show-ul de la Torino din acest an. Aşa a luat naştere unul din parteneriatele de cel mai mare succes din istoria automobilistică, un parteneriat destinat să marcheze câteva din cele mai importante momente de cotitură tehnologică din istoria automobilismului. De exemplu, cauciucurile Pirelli au fost cele care au echipat legendarele modele Miura, Countach, Diablo şi Gallardo, asta ca să menţionăm doar câteva din cele mai dorite creaţii ale companiei auto din Sant'Agata Bolognese. Mai mult, maşina pe care Uma Thurman a condus-o într-o faimoasă reclamă Pirelli din anii 2000 a fost un model Lamborghini.
Pe scurt, acel parteneriat născut în era pionieratului şi cultivat de oameni de calibrul lui Ferruccio Lamborghini şi Leopoldo Pirelli, este la fel de puternic şi azi. Iar asta se poate vedea în Lamborghini Aventador LP 700-4 Pirelli Edition: cel mai nou capitol din cadrul acestei lungi şi neîntrerupte poveşti de colaborare inovativă, sută la sută italienească.