Publicat: 26 Noiembrie, 2015 - 14:35
Share

Pizza Hut lansează Cheesy Bites Remix, un nou tip de blat a cărui margine conține 24 de rulouri umplute cu brânză lava și asortate cu trei tipuri de arome diferite: nachos, mac și emmentaler. 
Blatul Cheesy Bites Remix este disponibil pentru rețete din categoriile Speciale, Favourite și Complete și poate fi comandat plătind doar 4 lei în plus la prețul inițial al pizzelor. Fiind disponibil doar pentru pizza de dimensiune mare, aceasta devine o opțiune foarte atractivă pentru mesele în familie sau cu prietenii.
„Suntem încântați că putem să oferim iubitorilor de pizza încă un blat delicios. Cheesy Bites Remix este perfect pentru momentele în care vrei să ieși la masă cu cineva și să vă bucurați de o pizza gustoasă, care să dea mai multă savoare conversației. Noul nostru blat mixează într-un mod inedit gustul ingredientelor și este o opțiune foarte bună pentru a întâmpina sezonul rece”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.
Pizza Hut este recunoscută pentru varietatea blaturilor pe care le propune, demonstrând o adevărată pasiune pentru inovația în domeniul culinar. Prin lansarea noului blat, Pizza Hut își continuă misiunea de a “detastaturiza” mesele românilor, oferindu-le noi motive să redescopere bucuria meselor în oraș. 
Pizza pe blat Cheesy Bites Remix este disponibilă în meniul restaurantelor Pizza Hut, dar poate fi comandată și la pachet, de luni până duminică.