Publicat: 6 Septembrie, 2016 - 14:19

 Poveștile devin realitate la Disneyland Paris, cu Mastercard și Kaufland, oferind celor care plătesc cu cardul  în lanțul de hipermarketuri, în perioada 5 septembrie - 30 octombrie 2016, posibilitatea de a câștiga trei experiențe magice alături de membrii familiei. Acces nelimitat în parcurile Disney®,  vouchere de cumpărături și șansa de a participa la Balul „Magie înainte de Miezul Nopții” - unde atât cei mici, cât și cei mari își pot întâlni personajele favorite - sunt doar câteva dintre surprizele care îi așteaptă pe câștigători, între 9 și 11 decembrie. În plus, în cadrul campaniei, alți trei norocoși se vor putea bucura de premii în valoare de 1.000 de lei, fiecare, ce se vor credita pe cardul Mastercard sau Maestro folosit la cumpărături.

„Să transformi visele în realitate este, într-adevăr, De neprețuit®, astfel că, alături de partenerul nostru, Kaufland, ne propunem să oferim românilor posesori de carduri Mastercard sau Maestro și familiilor lor, amintiri ce durează o veșnicie. Cu un gest simplu și firesc, aceștia pot să își transforme cardul în bagheta magică ce îi va trimite la Balul „Magie înainte de Miezul Nopții”, un eveniment ce se va desfășura la Disneyland® Paris, exclusiv pentru deținătorii de carduri Mastercard sau Maestro”, a declarat Diana Tănase, Marketing Manager pentru România în cadrul Mastercard.

Fiecare tranzacție de plată efectuată cu cardul Mastercard sau Maestro în cadrul lanțului de hipermarketuri Kaufland va fi înscrisă automat și gratuit în campanie. În plus, tranzacțiile realizate în mod contactless vor intra cu șanse duble de câștig în tragerea la sorți a câștigătorilor, pe data de 14 noiembrie 2016.

„Ne bucurăm de o nouă experiență unică Mastercard. Am gândit  această campanie pentru a oferi clienților noștri șansa de a îndeplini cea mai mare dorință a copiilor lor, precum și un vis al propriei copilării, transformând astfel experiența cumpărăturilor într-o adevărată aventură “, a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Campania se va desfășura în toate magazinele Kaufland din România. Mai multe detalii sunt disponibile online pe platformele www.mastercard.ro și www.kaufland.ro.