Publicat: 27 Octombrie, 2020 - 13:27
Share

Plata stimulentului financiar pentru persoanele adulte cu handicap din București se amana pe termen nedefinit, din cauza lipsei de fonduri. 

„În atenția beneficiarilor stimulentului financiar pentru persoanele adulte cu handicap! În această lună, plata stimulentului financiar, în valoare totală de 28.000.000 lei, va fi amânată până la o dată ulterioară pe care o vom comunica de îndată ce vom dispune de fondurile necesare. Plata stimulentului pentru copiii cu handicap va fi realizată vineri. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, au anunțat, pe Facebook, reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București.

Vlad Voiculescu, viitorul viceprimar al Capitalei, a comentat la postare Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București că se vor găsi soluții pentru acordarea ajutorului promis.

„Cel mai probabil săptămâna următoare vom prelua mandatele. Ca Viceprimar General responsabil pentru domeniul social după votul colegilor consilieri, îi asigur pe toți cei înscriși în program că vor primi ajutorul promis. Nu e acceptabil ca oamenii să fie lăsați fără acest ajutor tocmai în prag de iarnă! Vom corecta lucrurile de îndată ce stă în puterea noastră”, a spus Vlad Voiculescu.

Tag-uri Nume: