Publicat: 24 August, 2016 - 20:04
Share

Evenimentul de tenis din 30 august – 4 septembrie va avea 300 de jucători pe tablourie de concurs 
La sfârșitul verii, pasionații de tenis din Capitală, dar și din alte orașe și chiar de peste granițe, se pregătesc de cel mai mare turneu organizat până acum în România:  Platinum București – Cupa Bucovina!

Evenimentul special din calendarul Tenis Partener, dedicat amatorilor și mult așteptat în lumea iubitorilor de sportul alb, va desfășura în perioada 30 august – 4 septembrie, la Academia de Tenis din Herăstrau. 

În prima săptămână de înscrieri și-au anunțat prezența 240 de persoane, de la toate nivelurile de joc, începători sau veterani, însă numărul lor este așteptat să ajungă la 300. Ultima zi de înregistrare în acest turneu este duminică, 28 august, pe site-ul oficial al Tenis Partener – www.tenispartener.ro, în pagina dedicată.
În cadrul turneului Platinum București – Cupa Bucovina vor fi probe destinate tuturor amatorilor, de la toate nivelurile de joc, de la 4 la 9, probe de simplu și dublu, tablouri exclusiv feminine, dar și sisteme diverse de joc astfel încât să le ofere tuturor o experiență cât mai plăcută și interesantă.

Atmosfera se anunță a fi una deosebit de frumoasă pentru toți cei pasionați de acest sport, iar în tribunele bucureștene sunt așteptați mulți susținători ai jucătorilor care vor contribui la reușita turneului. Vineri seară, pe 2 septembrie, toată lumea se va relaxa la Players Party, pe terasa de la Academiei de Tenis din Herăstrău, având ocazia să socializeze, să discute tactici de joc sau ultimele meciuri de pe scena internațională. 

Mult așteptatul eveniment are sponsori și parteneri de seamă care vor oferi și premii atractive celor mai buni tenismeni si tenismene. Platinum București este susținut de Bucovina și sprijinit de Alpha Bank, Persil și Ciuc Natur Radler, în calitate de sponsori oficiali. Alături de aceștia contribuie la desfășurarea competiției și Tennis Warehouse Europe, în calitate de partener shop, și sponsorii iNES Group, Henkel, Nomasvello, Gustare Nevinovată și Toortitzi.
Susțin turneele Tenis Partener și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de tenis, partenerul de recrutare eJobs, alături de partenerii media principali INGA Media, Libertatea și de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Orasulm.eu, România Pozitivă, Sportlocal.ro, IReporter, Edu-news.ro, Insport, Sports Planner și agenția de blogeri Kooperativa 2.0.