Publicat: 28 August, 2013 - 02:44
Share


După un început de meci incredibil, Steaua a înscris cele două goluri de care avea nevoie pentru a îşi asigura accederea în grupele Ligii Campionilor la doar nouă minute de la fluierul de început al partidei şi, beneficiind şi de sprijinul arbitrilor, a reuşit să obţină calificarea, echipa poloneză nereuşind să marcheze decât două goluri, egalând astfel scorul.

 

Scorul a fost deschis, în minutul 7, de Nicuşor Stanciu, care a marcat primul său gol de la venirea la clubul din Ghencea, de la câţiva metri de poartă, după o pasă de la Tănase.

Doar două minute mai târziu, Piovaccari a primit o pasă, la limita ofsaidului, de la Filip, şi a majorat scorul, marcând în poarta apărată de fostul jucător de la Vaslui, Kuciak.

Polonezii au marcat, în minutul 20, prin Kucharczyk, dar tuşierul a semnalizat poziţia de ofsaid, anulând reuşita acestora.

Miroslav Radovic a marcat pentru Legia în minutul 27, readucând speranţele fanilor polonezi, dar echipa sa nu a avut puterea de a se califica, marcând golul egalizator de abia în cel de-al treilea minut al prelungirilor.

După cinci ani, Steaua se califică din nou în grupele Ligii Campionilor, joi, de la ora 18.00, aflându-şi adversarii din grupele Champions League, în urma tragerii la sorţii transmise în direct de Digi Sport 1.