Publicat: 15 Noiembrie, 2013 - 14:40
Share

Pentru meciul ce va avea loc vineri, de la 21.45, în Grecia, selecționerul Victor Pițurcă nu se poate baza pe o serie de jucători importanți pentru echipa șchiopătândă aleasă de acesta, Pintilii și Chiricheș neputând evolua în meciul-tur.

 

După ce atât românii cât și grecii s-au bucurat în urma desemnării adversarilor din play-off, dream team-ul lui Pițurcă are probleme, din cauza indisponibilității a doi dintre preferații selecționerului.

Mihai Pintilii a ieșit din calculele antrenorului în urma unei recidive a unei accidentări musculare.

Vlad Chiricheș a suferit o fractură de piramidă nazală, care îl va ține pe acesta pe tușă cel puțin în primul meci.

În urma unei evoluții destul de slabe în grupa de calificare, tricolorii au ajuns să depindă de Olanda pentru a se califica în play-off, iar acesta a venit, jucătorii olandezi învingând Turcia cu 2-0 și acordând tricolorilor această ultimă șansă de a se califica la turneul final al Campionatului Mondial din Brazilia.

Echipe probabile:

Grecia: Karnezis - Torosidis, Siovas, Papastathoupoulos, Holebas - Katsouranis, Tziolis, Maniatis - Salpingidis, Mitroglou, Samaras

România: Tătărușanu - Mățel, D. Goian, Gardoș, Raț - Bourceanu, C. Lazăr - B. Nicoliță, Al. Maxim, Cr. Tănase - Marica

Cele două meciuri din play-off-ul de calificare la turneul final al CM din 2014, contra Greciei, au loc pe data de 15 noiembrie, de la ora 21:45 (în Grecia) şi pe 19 noiembrie, ora 21:00 (la București), fiind transmise în direct de România TV.

Partidele din play-off-ul pentru calificarea la turneul final al CM:

Islanda - Croația
Grecia - România
Portugalia - Suedia
Ucraina - Franța