Publicat: 18 Noiembrie, 2019 - 18:08
Share

Un bărbat a fost găsit mort luni în urma unei alunecări de teren care i-a distrus parțial casa din sudul Austriei, care este lovită de mai multe zile de ploi abundente și zăpadă care afectează transportul și serviciile de electricitate, relatează AFP.

Multe drumuri și căi ferate au fost închise, iar multe școli nu și-au mai deschis porțile luni în aceste zone.

Asta, în contextul în care zilele trecute și sud-estul Franței a fost aruncat în haos de primele căderi de zăpadă, făcând ca mii de case să rămână fără curent, iar Italia se confruntă acum cu căderi masive de zăpadă care au paralizat drumurile.
De asemenea, duminică dimineață o avalanșă a măturat localitatea Val Martello din Tirolul de Sud, după ce, în ultimele zile, a nins din abundență.

Potrivit severe-weather, un nucleu ciclonic s-a dezvoltat deasupra Oceanului Atlantic de Nord și se mișcă rapid către est, în timp ce vânturi puternice de tip uragan se extind către Groenlanda și spre Islanda. Ciclonul va continua spre sud-est de-a lungul Atlanticului de Nord în zilele următoare în timp ce va slăbi treptat. Se va apropia de vestul Europei și de Insulele Britanice/Irlanda la mijlocul săptămânii, dar deocamdată nu este clar în ce mod ar putea evalua situația.

Tag-uri Geo: