Publicat: 28 Ianuarie, 2014 - 10:03
Share

Partidul Mişcarea Populară cere demisia premierului Victor Ponta şi a întregului guvern pentru modul dezastruos în care a gestionat operatiunea de salvare a celor 7 răniţi din accidentul aviatic produs în Munţii Apuseni.

Liderii partidului îl acuză pe Victor Ponta de cinism şi iresponsabilitate, pentru că în timp ce victimele se luptau pentru supravieţuire, şeful executivului îşi făcea imagine la televiziuni şi petrecea cu membrii PSD.

”Premierul României, cu multă nonşalanţă, avea alte preocupări. Îl interesa jocul politic, în loc să fie responsabil de criză, se afla într-un studio de televiziune, iar mai târziu, când a aflat că situaţia este delicată a ales să sărbătorească alături de alţi membri PSD, membri în guvern”, acuză președintele PMP, Eugen Tomac.

Astfel, Partidul Mişcarea Populară îi cere lui Victor Ponta să îşi dea demisia alături de cabinetul pe care îi conduce.

”Este momentul ca primul ministru Victor Ponta să îşi înainteze demisia pentru că nu mai are nicio calitate morală de a rămâne în această poziţie. Dispreţul faţă de români spune totul despre el”, a completat Tomac.

”Credem că cei 2 morţi din Apuseni stau pe conştiinţa lui Victor Ponta şi cinismul pe care l-a demonstrat îi pune pe toţi în pericol. Eşecul unui premier lipsit de compasiune care nu este interesat de securitatea cetăţenilor României. Demisia lui este o voinţă legitimă pe care şi-o exprimă românii prin vocea noastră”, a completat și Teodor Baconschi, vicepreședintele PMP.