14 august 2022

PMP: Cetăţenii şi firmele româneşti aşteaptă soluţii imediate pentru creşterea preţurilor la gaze şi energie

Distribuie pe rețelele tale sociale:

PMP îi cere lui Iohannis respect faţă de români

Partidul Mişcarea Populară (PMP) solicită Preşedintelui Iohannis şi partidelor ca la consultările de astăzi să arate respect faţă de români şi să prezinte, la finalul zilei, o soluţie de guvernare stabilă. Prelungirea crizei politice înseamnă costuri suplimentare pentru români şi incapacitatea Guvernului de a gestiona criza sanitară şi economică, dar şi semnarea PNRR. E un moment în care politicienilor ar trebui să le fie ruşine să se mai bată pe funcţii, pe putere şi bani. E un moment în care e nevoie de luciditate şi de asumare.

„Pentru orice om politic, ar trebui să fie o onoare să treacă ţara printr-o criză, indiferent de costurile politice. Noi, însă, nu mai avem oameni de stat, vedem cum fug azi toate partidele de responsabilitate, le e frică să deconteze electoral efectele economice din această iarnă. Să nu creadă cineva că românii nu văd fuga de răspundere a partidelor parlamentare!”, a declarat preşedintele PMP Cristian Diaconescu.

Cetăţenii şi firmele româneşti aşteaptă soluţii imediate pentru creşterea preţurilor la gaze şi energie, iar sistemul de sănătate cedează zilnic în faţa numărului tot mai mare de îmbolnăviri.

PMP face din nou un apel către Preşedintele Klaus Iohannis să îşi exercite rolul constituţional şi să găsească soluţii imediate pentru ca România să aibă un Guvern cu puteri depline.

Biroul de Presă PMP