Publicat: 26 Octombrie, 2015 - 12:07
Share

PNL va depune o moțiune simplă împotriva ministrului de Interne, Gabriel Oprea, la Senat și va propune o comisie de anchetă în acest caz la Camera Deputaților, au anunțat luni cei doi copreședinți ai liberalilor, Vasile Blaga și Alina Gorghiu.

Vicepremierul a spus, luni, ce s-a întâmplat în seara zilei de 20 octombrie, precizând că deplasarea a fost făcută în scop profesional. 

Accidentul s-a întâmplat ”în timpul unei deplasări desfășurate în scop profesional. Detaliile au fost puse la dispoziția Parchetului. La un moment dat, coloana s-a oprit, eu nu am văzut accidentul, nu am știut că e vorba de un accident. Am văzut mașina de poliție oprită și polițiștii care au coborât. Unul dintre ei a facut semn să mergem înainte. Abia după ce am despășit locul accidentului, am aflat ce s-a întâmplat. Am luat legătura cu echipa de urgență. Echipajul SMURD a ajuns la locul accidentului în trei minute și jumătate. Colegul nostru nu a mai putut fi salvat, sunt foarte îndurerat, dar am făcut tot ce e omenește pentru a-l salva”, a declarat Oprea, într-o conferinţă de presa.