Publicat: 27 Ianuarie, 2012 - 12:12
Share

Prezentăm comunicatul de presă al PNL, Filiala Sector 2.


Zilele trecute Curtea Constituţională a anunţat neconstituţionalitatea comasării alegerilor. Această hotărâre a Curţii Constituţionale arată foarte clar că alegerile locale vor avea loc în prima duminică din luna iunie. Deci iată că mai sunt patru luni până la alegerile locale, iar USL nu a anunţat clar care sunt candidaţii la primăriile de sector.

 E deci timpul ca USL să se concentreze pe câştigarea acestor alegeri, mai ales că PDL şi UNPR vor face front comun. De regulă alegerile locale sunt un barometru foarte bun pentru alegerile parlamentare din toamnă. Deci USL trebuie să facă totul pentru a câştiga cât mai multe primării.

Ca lider al PNL Sector 2 voi candida, cel mai probabil, la alegerile locale pentru primăria sectorului 2 condusă în acest moment de generalul Neculai Onţanu. Va fi o luptă dură, mai ales că voi candida împotriva unui vechi politician. Pentru că Onţanu face politica de peste 40 de ani, are o mare experienta politica acumulata in mai multe partide, nu mai zic ca e si general cu două stele, iar eu doar un matematician.

Sper ca cetăţenii sectorului 2 să iasă în număr mare la vot şi să-şi voteze favoritul. Dacă voi fi eu, va fi foarte bine, dacă nu asta e. Dar este vital ca oamenii să vină la vot. În caz contrar o minoritate va face legea pentru o majoritate. Ceea ce ar fi păcat. Nu uita: votul tău contează.


Dan Cristian Popescu
www.dancristianpopescu.ro