13 august 2022

Poliția Capitalei: Doi barbati prinsi inflagrant imediat dupa comiterea unui furt

Whether it be pornography, gambling, drugs, or other illegal online activity, the law is closing in on you. Dramatic lighting. Horizontal version, and room for copy.

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Duminică, 30 ianuarie a.c., poliţiști din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins doi bărbați, de 43, respectiv 44 de ani, imediat după săvârşirea unei infracţiuni de furt, pe raza sectorului 4.

La data menţionată, în jurul orei 10.30, poliţişti din cadrul Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat doi bărbați cunoscuți cu preocupări de natură infracțională care, prin comportamentul afişat, le-au atras atenţia.

Astfel, în jurul orei 11.00, cei doi bărbați au fost prinși în flagrant imediat după ce au sustras din geanta unei persoane un portofel ce conținea sume de bani, în lei și valută și mai multe documente personale, în timp ce se aflau în incinta unui târg auto, pe raza sectorului 4.

Bănuiții au fost imobilizați și conduși la sediul Secției 26 Poliție pentru audieri, iar prejudiciul creat prin săvârşirea faptei a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de către Secția 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentați magistraţilor.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Comunicat de presa Politia Capitalei