Publicat: 31 Mai, 2020 - 08:29
Share
S-au strâns 12.000 lei din buzunarele celor cinci demnitari

Politia Capitalei a anuntat, sambata, ca cinci membri ai Guvernului au fost amendati, dupa ce au aparut intr-o fotografie fumand sau fara masti de protectie in biroul premierului Ludovic Orban. Acesta a declarat ca „accidentul” a avut loc de ziua lui.

Potrivit Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, doi ministri au au fost sanctionati cu cate doua amenzi contraventionale fiecare, in cuantum de 3.000 de lei pentru fiecare persoana, pentru nepurtarea mastii de protectie sanitara si pentru fumat in spatii in care acest lucru este interzis.

Alte doua persoane au fost sanctionate cu amenda in valoare de 2.500 de lei pentru fiecare, pentru nepurtarea mastii de protectie sanitara.

A cincea persoana a fost sanctionata cu amenda contraventionala in valoare de 1.000 de lei pentru purtarea mastii de protectie in mod necorespunzator.

Potrivit unei informari a Guvernului, premierul a platit sambata doua amenzi prin intemediul platformei ghiseul.ro.

"Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat astazi, 30 mai a.c., prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, doua amenzi in valoare cumulata de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevazut de lege, pentru fumat si nepurtarea mastii in spatii inchise", au transmis reprezentantii Guvernului.

PS. Din atitudinea persoanelor din fotografie reiese că în birou ar mai fi fost cel puțin încă o persoană. Cu aceasta cum rămâne? Scapă de amendă sau investigatorii poliției își vor face datoria până la capăt? Ce ne poate spune ministrul Vela (dacă nu chiar el o fi fost în birou?

 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: