8 decembrie 2021

Poliția Română cu ajutorul Jandarmeriei patrulează in Piața Obor

Politie Pta OBOR
Distribuie pe rețelele tale sociale:

Poliția Română cu ajutorul Jandarmeriei patrulează in Piața Obor, una dintre cele mai mari piețe agro alimentare din Estul Europei pentru a verifica si educa populația privind purtatul măștii de protecție împotriva Covid-19.

In ciuda faptului ca sunt afișe la intrarea in piața care anunța ca masca este obligatorie in toate spatiile pieței sunt cumpărători si vânzători care nu își acoperă nasul cu masca.

Pe teritoriul municipiului București este obligatorie purtarea măștii de protecție atât pe strada cat si pe magazine, datorita ratei mari de infectare peste 6/1000.

Acțiunea Politiei Romane are scopul de a educa si a atrag atenția asupra riscurilor la care se expun cetățenii nepurtând corect masca de protecție.

Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului României anunța  ca în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 15.239 cazuri noi de persoane infectate cu COVID – 19, dintre care 236 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. In ultimele 24 ore au fost înregistrate 352 decese ale unor pacienți infectați cu noul COVID – 19.

Stire si foto Gabriel Petrescu